Звездният стилист от САЩ, Андрю Гелвикс , е убеден, че

...
Звездният стилист от САЩ, Андрю Гелвикс , е убеден, че
Коментари Харесай

Звездният стилист казва че има 3 цвята, които помагат да изглеждате по-млади

Звездният стилист от Съединени американски щати, Андрю Гелвикс, е уверен, че цветът на облеклата е не по-малко значим от стила. И може би даже по-важно! Според неговата доктрина всеки колорит има своя осцилация и провокира разнообразни страсти – за тези, които го носят, и тези, които ги гледат.

Проучихме обстоятелствата по -подробно. И на образеца с най-луксозните 40+ звезди, демонстрираме какви 3 цвята в облеклата в действителност им оказват помощ да наподобяват по-млади, в сравнение с са в реалност.

Червен

Много светлият и чист колорит, който се назовава “истинско алено ”. Само наситеният алеен цвят, заради своята динамика и даже настъпателност, провокира трептения от избран тип измежду останалите.

Червеното е цветът на действието, изпълва се с жизнеспособност. Жена, облечена в алено, на подсъзнателно равнище, се появява като деен, преносим и самоуверен човек. А това са присъщи признаци на младостта.

1.1

1.2

Розово

Ярък цвят – млади и сдържани и приглушени – дами на възрастНо доста от нас го употребяват непрекъснато, когато избират облекла – с редки изключения. За благополучие има дами над 40+, които тънко усещат вибрациите на цвета и се управляват от интуицията си, а не от общоприетото мнение.

Вибрацията на розово е композиция от трептения на алено и бяло, интензивност и сила, непорочност и доверчивост. Розовото дава на човек чувство за немарливост и благополучие. Както в детството.

Погледнете Дженифър Лопес, Кери Вашингтон и още веднъж Синди Крауфорд. Това в действителност е смела жена.

2.1

2.2

Лавандула

Виолетовата е трагичен и сетивен цвят, само че в това време успокоителен. Той е същински антидепресант при трептения. За други това провокира асоциация с нещо приказно, вълшебно и мистериозно. Той разсънва мечтанията, творчеството, придвижва се в детството. Оттук и резултатът срещу стареене.

3.1

3.2

Съвет: в случай че най-вече ви притеглят вибрациите на лилавото – погледнете светлите и ярки нюанси. И по този начин, Салма Хайек към този момент носеше красива и първокласна рокля, само че мрачно лилава. И по този начин, за всеки от трите нюанса срещу стареене важи правилото – колкото по-ярка, толкоз по-добре.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР