Звездният статут на поп-сензацията Гери-Никол струва 30 бона на месец.

...
Звездният статут на поп-сензацията Гери-Никол струва 30 бона на месец.
Коментари Харесай

На тати принцесата: Гери-Никол живее с 30 бона на месец

Звездният статут на поп-сензацията Гери-Никол коства 30 бона на месец. Тийнеджърката засенчва с бюджета си много от родните звезди. Всеки месец богатият й татко Николай Георгиев-Цайса, отделя за нея крупна сума, с цел да може тя да живее пищно и да покрива разноските си за ежедневните си потребности.

Гери-Никол движи с "Порше Кайен ", има защита на свое разположение, купува си единствено маркови дрешки, за нея се грижат класни стилисти, разполага и с джобни, за които всички нейни връстници могат да й завидят. Готината и луда идолка на учениците даже не си показва какво е да се качи на рейс или да седне в квартално заведение.

Тя на всички места показва финансовото си състояние, влага в супер скъпи клипове и поддържа ефектна визия. Твърди се, че единствено за дебютното й парче с Криско "Ела и си вземи " и видеото към него, са вложени към 50 бона. На абитуриентския си бал пък блесна в зашеметяваща сребриста рокля за 40 хиляди лв., която беше ушита от дизайнера на Ким Кардашиян и Дженифър Лопес.

19-годишната изпълнителка още от дребна е привикнала да пътува из екзотични дестинации, измежду които Дубай, Китай, Боракай, Миконос. Високият стандарт тя има с помощта на баща си, за който се счита, че принадлежи към варненския ъндърграунд.

Николай Георгиев-Цайса постоянно се загатва като юрист, само че това е много противоречив въпрос, а по всяка възможност е натрупал пари посредством разнообразни афери, както и след източване на игрални автомати в интернационалните и български казина, написа седмичник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР