Звездният Пари Сен Жермен прибави поредна победа към актива си

...
Звездният Пари Сен Жермен прибави поредна победа към актива си
Коментари Харесай

ПСЖ добави нови три точки след победа над Брест

Звездният Пари Сен Жермен прибави поредна победа към актива си в Лига 1 след 1:0 над намиращия се в зоната на изпадащите Брест вкъщи в среща от 7-ия кръг. Неймар осъществя в 30-ата минута след превъзходна асистенция на Лионел Меси. Шампионите обаче бяха на крачка от неуспех, откакто през второто полувреме противникът пропусна дузпа, избавена от Джанлуиджи Донарума.
Снимка: БГНЕС  ПСЖ добави нови три точки след победа над Брест
Още през първото полувреме се видя, че играта на другояче скромния състав на Брест се получава и това може да донесе главоболия на столичани. Мултимилионерите от ПСЖ обаче сякаш подцениха съперника и за малко да платят скъпо за това.

Треньорът Кристоф Галтие направи единствено две промени в стартовите 11 спрямо тези от мача против Ювентус в Шампионската лига преди дни. Атомното трио напред Мбапе-Меси-Неймар още веднъж беше на линия, само че това донесе единствено един гол, вкаран от бразилеца след тъкмо половин час.
Снимка: БГНЕС  ПСЖ добави нови три точки след победа над Брест
Преди това бранител на Брест видя аления цвят на картона, само че изгонването му беше анулирано поради засада при офанзивата на домакините.

През второто полувреме парижани бяха неузнаваеми и в 71-вата Преснел Кимпембе направи дузпа. На вратата обаче Донарума сподели класа и избави изстрела на Ислам Слимани.
Снимка: БГНЕС  ПСЖ добави нови три точки след победа над Брест
Мбапе и Неймар бяха извадени малко по-късно, а Брест продължи да бъде рисков. В заключителните секунди Кимпембе извади шанс да не бъде изпъден най-малко за втори жълт картон, откакто направи остро влизане в краката на футболист на гостите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР