Звездните подаръци на Христо Стоичков и „Унивижън“ за предаването „Код

...
Звездните подаръци на Христо Стоичков и „Унивижън“ за предаването „Код
Коментари Харесай

Педро пред Стоичков: И вие, и ние останахме в историята

Звездните дарове на Христо Стоичков и „ Унивижън “ за предаването „ Код Спорт “ продължава с Педро Родригес, който има във визитката си впечатляващите двайсет огромни трофея и то от най-големите съревнования – Шампионската лига, Лига Европа, от международно и европейско състезание. Той е първият футболист в историята, вкарал гол в 6 разнообразни клубни надпревари в границите на един сезон! В кариерата си е забил 99 гола в 320 мача за Барселона. Също и 28 попадения от 129 дуела за лондонския Челси. Трикратен притежател на Шампионската лига, международен отличник с Испания от Мондиала в Южна Африка 2010 и европейски първенец от 2012-а.

- Човекът-рекорд на Барселона! Педро, по какъв начин си?
- Добре. А ти по какъв начин си? Всичко наред ли е?

- Благодарим, че ни посрещаш тук въз основата на Челси - твоят втори дом от много време. Как се чувстваш с тази синя фланелка на гърба?
- Добре съм. За мен се оказа в действителност положително решение да дойда тук и да изживея британската магия. Да си тръгнеш от Барселона е постоянно доста мъчно, само че когато дойдох тук всички ме одобриха с отворени прегръдки. Както почитателите, по този начин и съотборниците, а също и управлението на този популярен клуб. Истината е, че за мен това е в действителност красиво преживяване. Голяма смяна в живота ми в професионален, а също и в персонален проект.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР