Звездната певица е намерила цаката на инсулина - хормона, който

...
Звездната певица е намерила цаката на инсулина - хормона, който
Коментари Харесай

Катя от Ритон разкри как цака хормоните за стройна фигура

Звездната певица е намерила цаката на инсулина - хормона, който се създава от панкреаса и от неговата секреция зависи дали организмът ще натрупва мастни депа.

" Доста се ограмотих по тематиката какво би трябвало да вършим, с цел да не напълняваме. Много постоянно хората се оплакват, че сякаш нищо не хапват по през целия ден, а отново са дебели. Разковничето е да държиш равнището на инсулина ниско - тогава нито напълняваш, нито издивяваш от апетит ", споделя познанията си ритонката.

Откакто е проучила по какъв начин може да надхитри инсулина си, Катя употребява по-малко въглехидрати, храни с невисок гликемичен показател и повече белтъчини.

" Оказа се, че със зеленчуците и с обичаните ми другояче плодове би трябвало доста да се внимава. Най-прост образец: суровият моркот има невисок гликемичен показател, а в сварен тип той е два пъти по-висок ", споделя още Катя.

Тя си разрешава да нарушава новите си хранителни правила единствено когато със Здравко са на присъединяване или имат концерт. След броени дни звездното семейство ще възобнови тура си. " Ритон " ще пее в Каварна на 2 септември, след което ще гостува в Летните театри на Плевен и на Велико Търново, надлежно на 12 и 18 септември.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР