Звездите започнаха да се хвалят в кои училища ще започнат

...
Звездите започнаха да се хвалят в кои училища ще започнат
Коментари Харесай

Внучката на Стоичков тръгва в първи клас в Испания

Звездите започнаха да се хвалят в кои учебни заведения ще стартират образователната година техните деца, писа " България Днес “. 

Синът на Черната Златка - Миро, ще бъде записан да учи в Бургас. Плеймейтката, която от години е гражданин на крайбрежния град ще разчита на локални учители.

От цялостната къща на Илиана Раева и Наско Сираков ще излезе първолачка - дребната Илиана. Дворецът на женското царство е ситуиран в село към София - Долни Богров. Вероятно Виолета, майката на дребната Илиана, ще запише щерката си в столично учебно заведение.

Още едно семейство избра околията на столицата - русокосият Део живее дружно с красива полунигерийка и двамата им синове в селска идилия. По-голямото, Борислав ще бъде втори клас в локалното учебно заведение в Годеч. Четиримата са улегнали в комфорта на дребното градче, където познават учителите и са удовлетворени от тях. 

Актрисата Силва Петкова също има наследник, тръпнещ да чуе първия учебен звънец в учебното заведение. Сива, както и името му, ще учи също в столицата. Въпреки че актрисата е с хипарско въодушевление към живота, тя амбициозно приготвя сина си още преди да влезе в класната стая. Дребосъкът към този момент е теоретичен да чете.

Мика Стоичкова която от години е разграничена с някогашния брачен партньор Айкут, живее в Испания с новата си половинка. Внучката на Камата - Миа най-вероятно ще стартира да чете по-бързо испански, в сравнение с български, тъй като ще стартира ученическия си живот на Иберийския полуостров. 

Евродепутатката Елена Йончева продължава мандата си в в Народното събрание в Брюксел където отглежда сина си Теодор. Тази година той навърши седем години и ще бъде първокласник в столицата на Европа. Супер мамата на 59 години отглежда Тео сама след раздялата си с 11 години по-младия от нея проектант Пламен Тодоров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР