Звездите винаги са на тяхна страна. Те карат другите лесно

...
Звездите винаги са на тяхна страна. Те карат другите лесно
Коментари Харесай

3-те най-привлекателни зодиакални знака


Звездите постоянно са на тяхна страна. Те карат другите елементарно да се влюбват в тях. След като един път ги срещнете, мъчно ще ги забравите. В тях има нещо особено, което ви притегля магнетично.
Три зодиакални знака, които излъчват съдбовна прелест: Лъв
Лъвиците са известни с това, че притеглят вниманието на всички места. Те са огнени и игриви. От тях лъха мощна сила, която ги прави уверени и решителни. И защото се усещат ужасно в кожата си, се любуват на всеки един миг от живота си.

Лъвиците употребяват чара си без терзания. Те постоянно се възползват от въздействието си върху мъжете. Получават всичко, което пожелаят.
Скорпион
Скорпион притегля освен с хубостта, само че и с мозъка си. Околните харесват неговата просветеност. Цялото внимание на мъжете нормално е ориентирано към дамите от този зодиакален знак.

Жената Скорпион излъчва съдбовна прелест. Тя е красива, дръзка и скандална. Винаги е център на вниманието. Знае какво да каже, с цел да я запомнят. Знае какво да направи, с цел да я харесат. Ако желае да влезе под кожата на някой мъж, го прави без доста старания.
Стрелец
Дамите от тази зодия са родени, с цел да удивляват света. Мъжете ги гледат с боготворене и кръжат към тях като спътници. Естествената им хубост и нежно обаяние са страхотна композиция с блестящото им възприятие за комизъм.

Понякога дамата Стрелец е малко откъсната, само че това ѝ качество притегля още повече. На всеки мъж му е забавно какво крие и за какво е толкоз загадъчна. А тя не бърза да се разкрива. Дава малко по-малко от себе си и в никакъв случай всичко едновременно. И явно това е точната формула да накараш един мъж да се влюби безпаметно.

Жената Стрелец излъчва съдбовна прелест, само че е и доста умна. Тя има ослепителен разум и може да беседва по всички тематики. Един мъж в никакъв случай няма да скучае с нея, написа Струма
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР