Звездите в света на ските Дебора Компаньони и Марк Жирардели

...
Звездите в света на ските Дебора Компаньони и Марк Жирардели
Коментари Харесай

От Банско обявиха програмата за откриването на сезона

Звездите в света на ските Дебора Компаньони и Марк Жирардели са почетни посетители на откриването на ски сезона в Банско, оповестиха от община Банско.

Началото на новия зимен туристически сезон ще бъде сложено публично на 16 декември със особено събитие, обичайно проведено от община Банско и концесионерът на ски зоната " Юлен " АД.

Програмата ще стартира в 9:30 часа на Бъндеришка поляна с атрактивни игри и концерт на Михаела Филева, а по писта " Томба " ще се спуснат със ски най-хубавите спортисти от планинския курорт.

Втората част на програмата по разкриване на ски сезона ще е на централния площад в Банско от 17:30 часа с кулинарно показване и дегустация на обичайни ястия, готови от Задругата на банските механджии " Уникално Банско ".

Официалното разкриване на ски сезона е от 18:00 часа на площад " Никола Вапцаров ", когато ще бъдат посрещнати и международните звезди Дебора Компаньони и Марк Жирардели. За гостите и жителите на Банско е квалифициран фолклорен театър на читалищните самодейци, показват уредниците.
 Италианска легенда открива ски сезона в Банско
Италианска легенда открива ски сезона в Банско

Дебора Компаньони ще бъде паралелно до Марк Жирардели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР