Звездите в България призоваха всички да дадат своя вот в

...
Звездите в България призоваха всички да дадат своя вот в
Коментари Харесай

Звезди призовават да се гласува: Излезте и дайте вота си!


Звездите в България приканиха всички да дадат своя избор в неделя. Известните българи считат, че точно ние решаваме ориста си кой да ни ръководи. И в случай че не гласуваме, не можем да се сърдим за нищо.

Според артиста Ивайло Захариев е време страната ни най-сетне да сформира държавно управление. " Не пропущам да гласоподавам. Винаги давам своя избор - показа пред " България Днес " звездата от " Пътят на достойнството ". - За мен ние, жителите, " назначаваме " политиците си. Затова е значимо да се гласоподава. Силно се надявам да се образува постоянен кабинет, с цел да може някои практики да изчезнат. Новото държавно управление ще даде на България един нов живот ", безапелационен е Захариев.

 

 Темелкова не желае да гласоподава на избори

Темелкова не желае да гласоподава на избори

Колежката му Йоанна Темелкова желае страната ни да спре да провежда избори през няколко месеца. Екранната Лора от сериала " Братя " има вяра, че всичко зависи от хората. " Колкото повече души гласоподават, толкоз повече мнение се изричат кой желаеме да ни ръководи. Откакто имам право на избор, постоянно вървя до урните. В неделя още веднъж ще пусна бюлетина ", показа красивата Темелкова.

Митко Павлов също прикани да се гласоподава.

" Излезте и дайте вота си - зове водещият. - Предполагам, че е ужасно хубаво да живееш в България, а част от приятелите, които живеят в чужбина, ги смяташ за егоисти ", прибавя с подигравка Павлов. Оперната певица Мила Михова с неспокойствие чака да стане неделя. От дълго време насам тя ще иде до урните с кеф.

" За пръв път от доста време насам няма да гласоподавам с предразсъдъци и доза омерзение. А с възторг и ентусиазъм ", споделя тя.

 

 Митко Павлов

Митко Павлов

Кулинарката Божана Кацарова също пропагандира да се гласоподава. Победителката от " Мастършеф " към този момент си е набелязала за кого ще даде своя избор. " В неделя, откакто се приберете от нощните заведения или откъдето сте, апелирам ви, гласувайте ", зове Божана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР