Звездите ще се изправят пред страха от неизвестното в Кухнята

...
Звездите ще се изправят пред страха от неизвестното в Кухнята
Коментари Харесай

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Звездите ще се изправят пред страха от незнайното в Кухнята на Ада

Извънредно състояние ще бъде оповестено в Hell’s Kitchen в епизода довечера от 20:00 ч. по NOVA. В центъра на събитията, подбудени от ревнивост, ще бъдат футболният ентусиаст Нинов от аления тим и обичаният на Симона - Димитър от Сините. Те ще си разменят тежки думи, а ескалацията на страстите ще наложи незабавни ограничения.

Епизодът довечера ще бъде изпълнен със мощни страсти и от страна на Златния тим. Те ще би трябвало да се изправят против страха от незнайното в една от обичаните игри на феновете - кутиите на началник Ангелов. В тях ще се крият както необикновени създания, по този начин и изцяло безобидни предмети.

Как ще понесат нетипичната среща някогашният командос Гатьо, певицата Бони и интернет звездата Изабел Овчарова - Изи? И с какви ограничения ще приключи изключителното състояние в Кухнята на Ада?

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen довечера от 20:00 ч. единствено по NOVA Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в, и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР