Звездите ще ни държат нащрек през август, тъй като се

...
Звездите ще ни държат нащрек през август, тъй като се
Коментари Харесай

Три зодии с тлъсти пачки през август

Звездите ще ни държат нащрек през август, защото се чакат няколко мощни астрологични събития едновременно, уведомяват специалистите.

Всички те ще ни обиден финансово по един или по различен метод. Най-съществена и позитивна ще е смяната за представителите на три знака.

Те могат да чакат съществени финансови приходи, нарастване на заплатата, бонус или непредвидена облага от тото или лотария.

Близнаци

Пригответе се, тъй като наближава време за самопризнание на вашия труд и упоритост. През август управлението приготвя финансови
бонуси за вас или доста нарастване на заплатата.

Според астролозите Близнаците би трябвало да са по-инициативни през август и да изискат сами нарастване на заплатата, без да чакат този ход от началниците. Звездите ще ви оказват помощ да получите позитивен отговор на това искане.

Лъв

Знаем, че към този момент не очаквате да бъдете оценени заслужено на работното си място, само че през август всичко това може да се промени. Звездите ви предсказват възстановяване на финансовото положение. Изглежда, че управлението въпреки всичко ще оцени работата ви и ще ви възнагради с пари. Според астролозите Лъвовете през август би трябвало да разчитат на нарастване на заплатата си. Не бъдете ненужно скромни.

Рак

За Раците август също ще е " паричен ". Увеличението на заплатите не е надалеч. Астролозите предвиждат, че през август началниците ви ще погледнат на вас от напълно друг ъгъл. Вашият професионализъм ще бъде видян и заплатен. Важно е да деянията мощните си черти в работата, пише 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР