Звездите съветват една от зодиите днес да не поема рискове,

...
Звездите съветват една от зодиите днес да не поема рискове,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Не рискувайте, ако няма нужа

Звездите поучават една от зодиите през днешния ден да не поема опасности, в случай че не се постанова.

Овен

Днешният ден е ден на изненади - и хубави, и неприятни. Във Ваше неявяване са станали някои неща, които не знаете. Неочаквано ще раразмотаете това кълбо от проблеми, и ще останете разочаровани. Ваш другар ще Ви покаже същинското си лице, а това ще стане последната капка, която ще Ви даде право да сложите завършек на тези нездрави връзки. Ще получите значими уроци за човешката природа. Възможно е просто да запомните това, което сте научили, и да се възползвате от него в бъдещи обстановки.

Телец

Редно е да знаете, че огромни дарове за Вас ориста не е подготвила. Само че не би трябвало да се разстройвате – късмет, да постигнете триумф, въпреки всичко има. Осигурете си поддръжката на хора, на които се доверявате, и се концентрирайте върху работи, от които фактически разбирате и с които се справяте. Сега не е време за опити и асимилиране на новости. Отношенията с роднините ще са комплицирани, като са вероятни спорове с представителите на по-възрастното потомство. Вие сте прекомерно упорити и не постоянно се вслушвате в доводите на своите съперници. А, апропо, в някои забележки би си заслужавало да се вслушате...
 

Близнаци

Днес би трябвало най-малко за секунда да забравите за възприятията си към своя обичан човек, и да погледнете на него непреднамерено, от страни, като че ли с непознати очи. Възможно е това да Ви помогне, да го разберете по-добре и да видите в него това, което до в този момент е било прикрито за Вас с розови очила. Понякога е потребно...
 

Рак

Смятате, че тайните са хубави единствено с едно – с тяхното откриване. Направо обожавате да ги разкривате, изключително в случай че истината, която с Ваша помощ изплува на повърхността, оказва съществено позитивно отношение на хода на събитията, имащи отношение към нея. Именно това и става в дадения миг, а на Вас Ви е безусловно безразлично, дали сте въвлечени в обстановката директно или индиректно.
 

Лъв

Привързаността към родителите, родните места, а също и към колегата по брак, през този ден неусетно ще набира мощ. Може също да изпитвате мощно увлечение към другарство с хора, които смятате за свои другари и които са необикновени и истински персони. Брачният или деловият Ви сътрудник надали ще бъдат склонни през днешния ден към цялостна искреност. Ако отношението им към Вас е положително, може напълно съзнателно да скриват някои истини за живота, или някои условия от персоналния си живот. Подбудите и наз процедура ще са напълно положителни.
 

Дева

Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.
 

Везни

Днес се постарайте да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. Всеки опит да скриете нещо, ще се окаже сериозен проблем за бъдеще. Наистина, да се приказва доста не постоянно е най-леко и прелестно, само че от време на време лекотата и приятността не са основни критерии в избора на вярната линия на държание.
 

Скорпион

Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.
 

Стрелец

Понякога за вас е доста елементарно да се докопате до същността на някакъв проблем, в случай че го обсъдите с човек, който Ви е непосредствен по дух. Затова в случай че в този момент размишлявате за нещо, свържете се с някого, на който имате доверие, и започвайте дружно да се оправяте. В какво в действителност се състои Вашия проблем? На какви съставни елементи може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да извършите за неговото решение?
 

Козирог

Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!
 

Водолей

Няма да има нищо притеснително в това, че ще поискате да балансирате на границата на въображаемото и действителното, или да се заемете с няколко неща по едно и също време. Може и да Ви забавлява двойнственото състояние, в което сте се оказали. Само не забравяйте, че по този метод може да заблудите и себе си. Приятелите и околните Ви драговолно ще Ви простят сходни игри, само че Вашето шефство или бизнес-партньора Ви може да са на друго мнение и да се почувстват афектирани.
 

Риби

Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР