Звездите съветват да се успокоите, да премълчите, а каквото имате

...
Звездите съветват да се успокоите, да премълчите, а каквото имате
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Днес преглътнете острите си думи, отложете ги за утре

Звездите поучават да се успокоите, да премълчите, а каквото имате да казвате, да го отложите за на следващия ден.

Овен

Практиката през този ден е по-важна от теорията. Ако сте разбрали, че за някои значими въпроси не можете да разчитате на поддръжката на сегашните си сътрудници, не бързайте да се отчайвате. Вместо това се оптайте да се върнете към идеала, който в миналото сте отхвърлили, или се обърнете към хора, които до напълно наскоро сте смятали за значими. Възможно е и да не се постанова да търсите поддръжка извън, защото старите полезности към момента са живи в душата Ви и са в положение да Ви станат морална опора.

Телец

За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.
 

Близнаци

Всичко ново и извънредно в този момент елементарно притегля Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае какъв брой в тези посоки, които смятъе за най-важни, а и ползите Ви напълно ненадейно може да се реалокират в друга повърхност. Любопитството и желанието Ви да поддържате връзка евентуално ще вземат връх над душевните Ви прекарвания и на практика устреми. Независимо от това, че денят способства за разнообразни контакти, запознанствата от това време в следствие може да се окажат не по този начин дълготрайни, както сте се надявали.
 

Рак

Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие.
 

Лъв

Ако в живота Ви в миналото е имало ден, когато бихте могли да поемете риска, да изглеждате самохвалец, този ден несъмнено е през днешния ден! В този миг имате куп мотиви за горделивост, и мненията на близките едва въздействат на това, което мислите за себе си. Не позволявайте на тяхната горделивост, завистливост, дребнавост и незнание, да Ви лишат от изпитваната горделивост. Днес би трябвало да се отдръпнали от обстановката, която морално Ви унищожава. Търсете положително настроените съдружници, и дайте опция на засегнатите да се опиват от самосъжаление.
 

Дева

Няма да е елементарно през днешния ден на Вашия обичан човек да Ви елементарни някаква засегнатост, илюзия или смешка, на която не придавате никакво значение. Тя доста ще засегне Вашата половинка и ще Ви принуди да се замислите за доста неща, и преди всичко не за напълно приятни.
 

Везни

Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния метод на другарство - ще се наложи, да се оправдавате. Не е значимо, дали сте правили нещо неоправдателно или не – виновността Ви ще бъде оповестена за явна и не Ви остава нищо друго, с изключение на да я признаете и да се опитате да обясните своето държание. Късмет!...
 

Скорпион

Вниматерлно подбирайте сътрудниците си. Сред тях може да се окажат хора, които са в положение да Ви навредят. Оставете настрани професионалните и персоналните упоритости през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и по тази причина не се отчайвайте, в случай че нещо не се получи по този начин, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на връзките в работния колектив или в фамилната среда, като нещата може да доближат сериозна точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този миг са за предпочитане пред багра без правила. Бъдете деликатни, с цел да не би (ако се стигне до битка), в разгара на борбата да издадете своите секрети.
 

Стрелец

Не бързайте с новите начинания през първата половина на деня: огромна е вероятността да извършите куп дивотии под въздействие на някакви илюзии, бурни усеща или погрешни препоръки. През това време от денонощието не би трябвало да вършиме нищо, което би довело до обостряне на хронични болести. Най-благоприятното време от деня ще бъде след обяд. Колебанията и съмненията( да вземем за пример съмнения в нечестни планове на сътрудник или клиент), ще бъдат бързо разсеяни. Вечерта е подобаваща за занимания от персонален темперамент, решение на креативен задания и любовни срещи.
 

Козирог

Козирозите могат да употребяват този ден за споразумяване на някакви отдавнашни спорове и различия. Дипломатическите гении на представителите на знака през днешния ден ще се проявят изключително блестящо, тъй че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всевъзможни договаряния ще изискват съществени прочувствени загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие - това оказва помощ да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.
 

Водолей

Дайте си сметка, че Ви с е желае се желае, колкото може повече време да прекарвате със своя обичан човек. Само че той може да е на друго мнение и затова преди да му определяте по 10 срещи на ден, чуйте и неговата позиция.
 

Риби

Мъдрост и разсъдителност ще са Ви доста нужни през този ден, когато се отнася за връзките с Вашия обичан човек.В противоположен случай свадите няма да можете да избегнете, а, както е известно, те не работят удобно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка на следващия ден, а през днешния ден се постарайте да потърпите.

източник lamqta.com

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР