Звездите също плачат! Дори и те не са застраховани от

...
Звездите също плачат! Дори и те не са застраховани от
Коментари Харесай

ВИП СКАНДАЛДЖИИ: Жени замерва с яйца съседи - Тачо ги бие, шеф Петров кълне клиенти, Георги Христов нарича Катя Близнакова дебелана

Звездите също плачат! Дори и те не са застраховани от кавги, писа Телеграф.



 Поредното доказателство за това е известна с буйния си манталитет Жени Калканджиева. Обществена загадка е, че когато обърне чашка-две, пали метлата. Съвсем скоро шестата в света по хубост българка попадна следващата междусъседска война. Комшия на хубавицата се оплака, че тя е нарязала  гумите на колата му и счупила огледалото. Съседът на миската признава, че свадите с нея не престават от години. Преди време точно този съсед - Георги още веднъж бе част от среднощна разправии с Жени. Тогава Тачо - мъжът на Мис България даже му посегна на пердах. Преди време съдът призна Евгения Калканджиева за отговорна за непочтено държание. Преди време на Гергьовден Мис България 1992 и брачният партньор й спретнаха  скандал във входа на блока с няколко свои комшии. Между групата се разигра нечуван скандал, гарниран с хвърлени яйца и обидни прилагателни от Калканджиева, и закани от страна на Тачо. Тогава се наложи намесата на полицейски патрул.

Името на Калканджиева попадна в още един гръмък скандал, единствено че този път не е по комшийски. По време на фешън събитие в столицата подпийналата миска стартира да наскърбява Миглена Каканашева. Реакцията на Жени не бе призната по никакъв начин задушевно, освен от присъстващите на ревюто, само че и от потребителите в обществените мрежи, след поява на видеото запечатало пиянските изцепки на Калканджиева. Половинката на Калканджиева също е известен с нападателния си манталитет и буйното си държание Той бе задържан откакто преби собствен комшия.

Рут Колева също постоянно  пуска в деяние отровния си език. Преди години изпълнителката спретна скандал в столичен магазин за облекла. Тя се пробвала се вмъкне в рокля с размер s, а продавачката й обяснила, че  той е прекомерно дребен за звездата, което я извадило от равновесие и тя почнала с цялостно гърло да ругае продавачката.  Преди време пък се сби с жена на паркинг за наложително премахване на коли, където сприхавата Рут почнала да наскърбява чакащо семейство.

В на разправии постоянно попада и певицата Жана Бергендорф. Тя беше вдигнала ужасяващ скандал в магазин за един лев. Спречкала се без да бъде предизвикана от каквото и да е с друга дама. Двте се разминавали в тесния кулоар на магазина. Жената се обърнала към Жана. Тогава тя избухнала “ „ Да, огледай ме хубаво! Звезда съм “ “, последвали  обидни прилагателни към дамата. Името на Жана е обвързвано с още доста спорове - опиати и алкохол. Преди беше арестувана за 24 часа след тежък битов скандал.

Шеф Петров също е прочут с чепатия си темперамент. Преди време готвачът си разреши да псува и кълне своя клиентка, която имала неблагоразумието да даде ниска оценка след посещаване в едно от заведенията му.

Заради неприятно пиене легендата Георги Христов много постоянно изпуска гнева си. Лошото му въодушевление постоянно може да бъде видяно във Facebook.  Преди време Христов написа вулгарно обръщение, ориентирано към Ваня Щерева и щерка й Мила, с което взриви почитателите си.

    „ Някаква звезда с майка! и отпадъци! Мила робен или errs! Няма такава страна! Дълголетно творчество на творкинята! Тази е по-жалка от майка си! Съжалявам ”.

Това вулгарно обръщение, преливащо от правописни и пунктуални неточности, безусловно взриви почитателите му, които в мненията си дадоха явен знак, че това не може да е обикновено държание, което, евентуално, е предизвикано от алкохолна анестезия.

Звездата се изпокара с другари като Валентин Колагин и Кичка Бодурова. На празненство нападнал и наричал Катя Близнакова дербела, а дует Ритон – бидон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР