Звездите са категорични - 2020 г. ще донесе много любов

...
Звездите са категорични - 2020 г. ще донесе много любов
Коментари Харесай

Българските звезди, които намериха любовта през 2019 г.

Звездите са безапелационни - 2020 година ще донесе доста обич за всички от зодиака. Но би трябвало да признаем, че и 2019 година не беше по никакъв начин неприятна в това отношение и връзките на най-популярните лица у нас го потвърждават. 

Някои от тях претърпяха раздели, други се ожениха, а трети откриха сродна душа, която да нарекат собствен сътрудник. Кои са те?

Глория и Йордан Джермански

За връзката им се разбра през лятото, което може да се каже, че двамата прекараха съвсем напълно в Гърция. Глория и Джермански се срещат преди дости години, само че ориста едвам в този момент ги събира, с цел да преоткрият любовта.

Виж още: Глория се сгоди?! Певицата шашна почитателите със селфи под елхата с изненада...

Златка Димитрова и Кирил Танев

Златка " показа " публично мъжа до себе си на рождения ден на Николета Лозанова. Факт е обаче, че първите им общи фотоси с сантиментални думи онлайн се появяват в профила на фитнес инструктора още през октомври.

Виж още: Вече публично: Нова звездна двойка у нас! Кой е мъжът до Златка Димитрова?

Сузанита

Тук не слагаме имена, защото скандалната тийнейджърка първо заяви, че има връзка с момче, което не живее в България, само че след това се събра с някогашния си другар Александър. Е, двамата още веднъж се разделиха, само че...

Виж още: Нова звездна двойка! Синът на Кали заби обичана рапърка

Михаела Филева и Стефан Радов

След края на връзката си с рапъра Павел Михаела ревностно крие персоналния си живот. Наскоро обаче сподели в story своя сътрудник. Това е Стефан Радов, който се занимава с маркетинг.

Виж още: Любов с история: Кои звездни двойки първо бяха другари преди да се съберат?

Гери Никол и Дани Илиев

Двамата бяха снимани скрито на събиране. Дани Илиев е боксьор. Двамата не парадират с връзката си и в действителност публично удостоверение с изключение на папарашките фотоси липсва.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР