Звездите от What Not To Wear“ Сузана Константин и Трини

...
Звездите от What Not To Wear“ Сузана Константин и Трини
Коментари Харесай

Susannah Constantine от „What Not To Wear“ на BBC изключва възможността да работи отново с колегата си

Звездите от „ What Not To Wear “ Сузана Константин и Трини Уудъл превзеха феновете при започване на 2000-те с техния хитов сериал на BBC.

Сериалът започва през 2001 година и се излъчи в пет серии, изстрелвайки Сузана и Трини в светлината на прожекторите. След като двойката напусна, BBC продуцира още два сериала, показани от Лиза Бъчър и Мика Парис. Модните гурута дадоха на дамите, а от време на време и на мъжете, преобразявания, откакто бяха номинирани от обезпокоени другари, които ги смятаха за немодерни.

Феновете бяха очаровани от техните фешън препоръки, откровени мнения и стилни преобразявания. Беше толкоз известен, че даже беше номиниран за премия BAFTA. Въпреки необятния му обсег, телевизионната звезда Сузана, на 61, призна, че „ в никакъв случай “ няма да работи с сътрудника си Трини, на 60, още веднъж.

„ Какво да не носите, не, не бих го съживила, аз мисля, че What Not To Wear беше необикновено шоу “, изясни тя. „ Начинът, по който го направихме, няма своето място през днешния ден, за жалост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР