Звездите от сериала на Netflix Секс образование Ейми Лу Ууд

...
Звездите от сериала на Netflix Секс образование Ейми Лу Ууд
Коментари Харесай

В очакване на сезон 4: "Sex Education" на Netflix с най-много номинации за изгряващи звезди

Звездите от сериала на Netflix " Секс обучение " Ейми Лу Ууд и Ема Маки са с номинации за " Изгряваща звезда " на премиите БАФТА, съобщи Ройтерс. Освен тях в същата категория е номинирана и Шийла Атим за ролята си в " Жената боец ".

Сред номинираните са още Наоми Аки за ролята си на Уитни Хюстън в биографичната драма " I Wanna Dance with Somebody " и Дарил Маккормак за осъществяването си в " Успех, Лио Гранд! ". Маккормак е единственият номиниран мъж.

Маки и Ууд играят близки приятелки в комедията на Netflix, отдадена на любовния живот на младежите. Ууд към този момент е печелила премия БАФТА за женска роля в комедия за осъществяването си в " Секс обучение ". Сега тя е номинирана за ролята си в драмата " Да живееш " ( " Living " ).

Маки беше номинирана за осъществяването си в биографичната драма " Емили " ( " Emily " ), отдадена на авторката на " Брулени хълмове " Емили Бронте.

Категорията " Изгряваща звезда " на Британската академия за кино и телевизия е единствената, за която гласоподава публиката. Тази година церемонията по награждаването ще се организира на 19 февруари в Лондон.

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР