Звездите от Приятели“ споделят лична почит към своя колега и

...
Звездите от Приятели“ споделят лична почит към своя колега и
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър почитат Матю Пери, като споделят емблематични моменти с Чандлър Бинг

Звездите от „ Приятели “ споделят персонална респект към своя сътрудник и другар от действителния живот Матю Пери след гибелта му предишния месец в на 54 години. 

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър са най-новите съидейници, които разгласиха известия за Пери в Instagram в сряда, споделяйки емблематични моменти, които са имали с героя му, Чандлър Бинг, в обичания сериал.

Анистън, която изигра Рейчъл Грийн в хитовото шоу, разгласява фото въртележка в Instagram, включваща клип, показващ трогателен миг сред двамата герои в шоуто, когато тя сподели на Пери, че отпътува за Париж.

 изиграна от Кортни Кокс и нейната другарка, Рейчъл на Анистън.

„ Тази фотография е от един от обичаните ми моменти с теб. Сега ме кара да се усмихвам и да оплаквам по едно и също време “, написа Швимер.

„ Представям си те там горе, някъде, в същия бял костюм, с ръце в джобовете си, оглеждайки се наоколо— „ Възможно ли е да ИМА още облаци? “, написа той, като се базира на прословутата част от Bing, тъкмо като Анистън го направи.

Колегите на Пери пуснаха взаимно изявление два дни откакто той беше открит без да реагира в хидромасажната вана в дома си в Лос Анджелис. Групата сподели, че е " толкоз изцяло опустошена от загубата на Матю. "

" Ние бяхме освен това от актьорски сътрудници. Ние сме семейство ", се споделя в изказването. „ Има толкоз доста за казване, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да обработим тази необозрима загуба. “

Във вторник Мат Лебланк и Кортни Кокс разгласиха изказвания за Пери в Instagram. „ Толкова съм признателен за всеки миг, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден. Когато работиш с някого толкоз близко, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които бих желал да мога да споделя. Засега ето един от обичаните ми ", написа Кокс, чийто воин се ожени за Пери в шоуто.

Тя показа видео на сцена от сезон 4, в която Моника и Чандлър се разсънват дружно в леглото в хотел в Лондон, шокирайки почитателите. От този миг сред героите им се заражда романтика до финала на сериала, когато те са фамилна двойка, която има близнаци дружно посредством сурогатна майка.

Но това не постоянно е бил проектът за героите, изясни Кокс в обявата си. Тя сподели, че Чандлър и Моника е трябвало да имат " спекулация за една нощ в Лондон ", само че реакцията на публиката накара сценаристите да го трансфорат при започване на тяхната любовна история. “

ЛеБланк, който изигра Джоуи Трибиани в шоуто показа няколко фотоси на себе си и Пери, като написа: „ С натежало сърце споделям довиждане. “

„ Времената, които прекарахме дружно, почтено казано са измежду обичаните моменти в живота ми ", написа той в надписа. " За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те назовавам мой другар. Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб и в никакъв случай няма да те не помни. Никога. "

" Разпери криле и лети, братко, най-сетне си свободен. Много обич ", написа той. " И допускам, че задържаш 20-те $, които ми дължиш. "

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР