Звездите от Приятели Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър отдадоха почит

...
Звездите от Приятели Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър отдадоха почит
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър се сбогуваха с Матю Пери с трогателни думи

Звездите от " Приятели " Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър отдадоха респект на Матю Пери.

Актрисата, която изигра Рейчъл Грийн в хитовия сериал, написа в обява в Instagram:

„ О, дребосъче, това ме порази надълбоко... Усещането да се ​​сбогувам с нашия Мати беше като заливане от безумна вълна от страсти, каквито в никакъв случай преди не съм изпитвала. Всички претърпяват загуба в някакъв миг - загуба на живот или загуба на обич. Подобна тъга ти разрешава да усетиш моментите на наслада и признателност за това, че си обичал някого толкоз мощно. А ние обичахме Матю надълбоко. Той беше част от нашето ДНК. Винаги сме били шестима. Това беше определеното от нас семейство, което вечно промени същността ни и нашия път. Що се отнася до Мати, той знаеше, че обича да кара хората да се смеят. Както сподели самият той, в случай че не чуваше смеха им, смяташе, че ще почине. Животът му безусловно зависеше от това. И той съумя да направи тъкмо това. Той накара всички ни да се смеем. И то мощно ", написа Анистън в профила си в Instagram.

Тя добавя, че през миналите седмици е чела и препрочитала непрестанно известията, които си е разменяла с Матю Пери. И разгласява едно от тях:

" Мати, обичам те толкоз доста и знам, че към този момент си изцяло спокоен и без всякаква болежка. Говоря с теб всеки ден, от време на време съвсем мога да те чуя да казваш „ Можеш ли да бъдеш по-луда? “ Почивай в мир, благо братче! Винаги си оправял деня ми ", приключва Анистън.
                             

Дейвид Шуимър написа в Instagram: " Благодаря ти за десетте невероятни години смях и творчество! Ти можеше да подхванеш всеки разговор и да промениш, както си искаш. Именно това го правеше толкоз комичен и автентичен. Ти имаше сърце, което беше по този начин великодушен да споделиш с нас, с цел да можем да създадем семейство от шестима непознати ", написа Шуимър.

" Тази фотография демонстрира един от обичаните ми моменти с теб. Сега тя ме кара да се усмихвам и да оплаквам по едно и също време. Представям си те някъде там горе, в същия бял костюм, с ръце в джобовете, оглеждайки се. „ Може ли да ИМА още облаци? “, приключва Шуимър, написа Нова.

По-рано в сряда респект към Матю Пери отдадоха зведите Кортни Кокс и Мат Лебланк.
                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР