Звездите от Обадете се на акушерката“ Хелън Джордж и Оли

...
Звездите от Обадете се на акушерката“ Хелън Джордж и Оли
Коментари Харесай

Звездите от „Обадете се на акушерката“ „престават да се следват, след като се сближиха след раздялата с партньорите си“

Звездите от „ Обадете се на акушерката “ Хелън Джордж и Оли Рикс се разделиха, откакто се сближиха след раздялата с сътрудниците си.

Все още не е известна повода за раздялата им, само че стана обществено притежание, когато почитателите видяха, че са спрели да се следват в обществените медии. 39-годишната Хелън играе Трикси Франклин в драмата за медицинския интервал на BBC, а Оли играе Матю Ейлуърд. В отговор на това, че Хелън престана да следва Оли, той изтри селфи, направено с Хелън.

През ноември екранните влюбени бяха снимани да напущат къщата му в западен Лондон. Това стана месеци откакто актрисата разгласи, че се е разделила с различен сътрудник от „ Обадете се на акушерката “ Джак Аштън. Двойката има две деца дружно. По това време Оли също се е разделил с партньорката си Наташа Фагри. Но в този момент, говорейки за дистанцията в тяхната зараждаща се романтика, източник сподели пред The ​​Sun: „ Те бяха до един за различен след раздялата им. Но наподобява, че към този момент не са близки и го направиха ясно, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР