Звездите от Игра на тронове, Кит Харингтън и Роуз Лесли,

...
Звездите от Игра на тронове, Кит Харингтън и Роуз Лесли,
Коментари Харесай

Кит Харингтън и Роуз Лесли станаха родители! Звездите от "Игра на тронове" - "много, много щастливи"

Звездите от " Игра на тронове ", Кит Харингтън и Роуз Лесли, станаха родители! Новината идва от техен почитател профил, в който се появи папарашка фотография на двойката, и който споделя, че родителите са " доста, доста щастливи ". Новороденото е момченце, като към момента не се знае по какъв начин е кръстено. 

Виж още: Любов като буря: Джан Яман предложи брак на приятелката си! Двамата са дружно от месеци

Любовта сред актьорите се заражда на снимачната площадка, като даже героите им в сериала имат връзка между тях. По-късно подвигат и женитба в Шотландия, на която участват звездите на сериала Софи Търнър, Емилия Кларк, Питър Диклидж. 

Виж още: Кендал Дженър и лицемерието: Моделът възмути с обработени фотоси и неприятен Photoshop

Че двамата ще стават родители, стана ясно през есента на предходната година. Тогава актрисата театралничи бременна за британско списание. Още тогава стана ясно, че тя и Кит Харингтън чакат момче. 

Двамата в никакъв случай не са крили серизоните си планове един към различен. Дори при премиерата на последния сезон на " Игра на тронове " екранният Джон Сноу съобщи, че завършва най-важната работа, която е имал. После се поправи, че в действителност най-важното занапред следва - да стане татко! 

Виж още: Инфлуенсър шокира с фотосесия, с цел да " изпита " възприятието на бременността

Връзката на Кит Харингтън и Роуз Лесли стартира през 2012 година Двамата съумяват да запазят в загадка връзката си много дълго време, което е същинско предизвикателство поради известността на сериала по това време. Двамата съпрузи към този момент имат и къща в Западна Англия.

Изображение: https://www.instagram.com/kitharingtonig/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР