Звездите от „Откраднат живот“ Велислав Павлов и Диана Димитрова, които

...
Звездите от „Откраднат живот“ Велислав Павлов и Диана Димитрова, които
Коментари Харесай

Въздесъщият Се Развежда Заради Д-Р Огнянова?

Звездите от „Откраднат живот“ Велислав Павлов и Диана Димитрова, които в сериала го раздават влюбени, не са си безразлични и в действителния живот. Говори се, че артистът, прочут още с кино лентата „Вездесъщият“ е влюбен в чаровната си колежка, която феновете на докторския сериал познават като доктор Зорница Огнянова.

В артистичните среди от години се знае, че Слави, както приятелите назовават Павлов, е съществено привързан с колежката си Юлиана Сайска. Двамата са женени към този момент повече от 10 години и най-малко досега фамилията им минаваше за едно от най-здравите в този отрасъл.

Димитрова обаче май ще се окаже тъкмо толкоз съдбовна в живота, колкото е и героинята й в сериала. Говори се, че тя е съумяла да раздели Павлов с неговата законна половинка, с която имат наследник. Феновете на „Откраднат живот“, които участваха на прожекцията в Дома на киното, с която бе комплициран завършек на петия сезон на сериала, бяха прелестно сюрпризирани да видят по какъв начин цяла вечер обичаните им звезди – Огнянова и Ковачев, не се разделиха.

Те не дойдоха дружно в салона, само че за сметка на това бяха един до различен и по време на прожекцията, и след нея дружно даваха подписи и се снимаха с почитатели. Причината за това лъсна, когато една зрителка попита „Случва ли се любовта пред камерите да се трансферира и в живота?“. Въпросът бе насочен към всички артисти, само че единствено Велислав Павлов изяви предпочитание да отговори. „Да, случва се човек да се влюби в колегата си. Вие не знаете ли, че се случва?“, сподели той. При тези думи цялата зала безусловно замря в неудобно безмълвие. Никой от останалите артисти не съумя да реагира, а с цел да излезе от обстановката, Диана Димитрова сподели: „Внимавай, жена ти е тук“, написа „Уикенд“.

Истината обаче е, че Павлов дойде на прожекцията самичък, а брачната половинка му не бе видяна към него. Освен това от известно време той не носи брачна халка. За момента нито той, нито Юлиана се съобщили публично за проблем в брака им.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР