Звездите не само ни разказват за съдбите, но и ни

...
Звездите не само ни разказват за съдбите, но и ни
Коментари Харесай

Съвети за здраве и красота според Луната

Звездите освен ни описват за орисите, само че и ни оказват помощ да се оправяме с разнообразни житейски обстановки. Предците ни не са познавали думата астрология, само че пък са знаели, че по кое време съгласно Луната е най-благоприятно да засадят картофите, че при пълнолуние е добре да се подстриже косата, с цел да е по-силна, по кое време да стартират градежа на една къща или да постят. Можем ли обаче да изполваме Луната и по какъв начин да го вършим? Разбира се, в случай че имате на разположение календар, който демонстрира местоположението на Луната, можете умерено да кажете, че сте експерт. Ето и какво е целесъобразно съгласно лунния календар по дати:

Луна в Овен (1 юли, 28 юли, 24 август, 21 септември, 18 октомври, 14 ноември, 12 декември) – в случай че Луната пораства, това способства за правенето на бизнес. В тези дни са неразрешени интервенциите на главата и в устната празнина, операциите на ушите, подстригването. Препоръчват се процедури за разчистване на бъбреците.

Луна в Телец (3 юли, 30 юли, 27 август, 23 септември, 20 октомври, 17 ноември, 14 декември) – това е интервалът, в който е най-подходящо за нова работа, започване на нови проучвания, покупка на къща, пренасяне, замяна, пазаруване на облекла, посещаване на салони за хубост и фризьорски салони, образование на животни.

Луна в Близнаци (6 юли, 2 август, 29 август, 26 септември, 23 октомври, 19 ноември, 16 декември) – сключване на контракти, пускане на нов курс за образование, присъединение към нов клуб, преписка, приеми, празненства, образование и лекции, къси пътувания. В тези дни най-уязвими са белите дробове, раменете и ръцете. Процедурите за разчистване на черния дроб са целесъобразни.

Луна в рак (8 юли, 5 август, 1 септември, 28 септември, 26 октомври, 22 ноември, 19 декември) – закупуване на антики и парцели за бизнес, реклама и обществено говорене, сватби, морски пътувания. В този интервал стомахът е уязвим, всички типове биоенергетично лекуване е неразрешено.

Луна в Лъв (11 юли, 7 август, 3 септември, 1 октомври, 28 октомври, 24 ноември, 22 декември) – бизнес, приемане на работа, закупуване на кола, започване на строителство, салони за хубост, диети за намаляване, промяна на местоживеене, посещаване и приемане на посетители, театри, заведения за хранене, можете да вземете назаем. През всички тези дни човек е податлив към ишиас, физическа мощ през този интервал не е целесъобразна. Благосклонен интервал за лечение на съдови болести или такива на нервната система.

Луна в Дева (13 юли, 9 август, 6 септември, 3 октомври, 30 октомври, 27 ноември, 24 декември) – проучване и рационализиране на знанията, бизнеса, кореспонденцията, битката с неприятните привички, диети, добре е да се пости, само че единствено в първите лунни дни. Когато Луната в Дева можете да правите процедури за пречистване на кръвта и черния дроб, както и да лекувате кожни болести, червата и стомашно-чревния тракт са уязвими.

Луна във Везни (18 юни, 15 юли, 11 август, 8 септември, 5 октомври, 2 ноември, 29 ноември, 26 декември) – обществени действия, срещи с сътрудници на разнообразни равнища, ангажираност, пазаруване на красиви неща. Можете да вършиме пластична интервенция, да стоите на главата си в цялостния смисъл на думата, да се отървете от наднорменото тегло. Пазете бъбреците и панкреаса.

Луна в Скорпион (20 юни, 17 юли, 14 август, 10 септември, 7 октомври, 4 ноември, 21 декември, 29 декември) – осъществяване на информации, търсене на информация, сключване на документи, банкови депозити. Не предприемайте пътешестване. Не правете секс, защото в тези дни гениталиите  са уязвими. Благоприятно време да лекувате гърлото, синузита, ринита. Освен това не се предлага да се употребяват пикантни храни.

Луна в Стрелец (22 юни, 20 юли, 16 август, 12 септември, 9 октомври, 6 ноември, 3 декември, 31 декември) – предприемете пътешестване, направете ликвидация, подобрете знанията си. Благоприятно време за вадене на зъби, намаляване или да си вземете домакински любим.

Луна в Козирог (24 юни, 22 юли, 18 август, 14 септември, 11 октомври, 8 ноември, 5 декември) – пазаруване на недвижими парцели, депозити, решение на въпроси, които оказват помощ за насърчаване на кариерата. В този интервал уязвими са остите, съществува огромен риск от фрактури. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек, са противопоказани.

Луна във Водолей (26 юни, 24 юли, 20 август, 16 септември, 13 октомври, 10 ноември, 7 декември) – всички опити на фризьорството са позволени. Благоприятно време за нетрадиционни способи на лекуване. Препоръчват се сауна и всички водни процедури. Притовопоказни са интервенции свързани с очите или ставите.

Луна в Риби (28 юни, 26 юли, 22 август, 18 септември, 16 октомври, 12 ноември, 9 декември) – обществено говорене, преписка, сватби, медитация, гадаене, демонстрация на феноменални качества. Не се предлага да пиете доста течности, изключително алкохол, кожата и краката стават уязвими, а предписването на медикаменти е неразрешено.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР