Звездите на Цирк дю Солей“ ще представят във Варна леденото

...
Звездите на Цирк дю Солей“ ще представят във Варна леденото
Коментари Харесай

Звездите на Цирк дю Солей представят във Варна леденото шоу

Звездите на „ Цирк дю Солей “ ще показват във Варна леденото шоу HOGWARTS HOLIDAYS.

Спектакълът споделя вълшебната история за магьосническия свят на Хари Потър и неговите другари и Ви потапя в света на личното Ви въображение.

Шоуто ще бъде на 10 март в зала 1 на Фестивалния и конгресен центът във Варна. ще бъдат две - в 16.00 и в 19.00 ч.

Спектакълът ви приканва да напуснете всекидневието и да се потопите в света на фантазията със спиращи дъха образни резултати и автентичен музикален съпровод на празничното въодушевление.
HOGWARTS HOLIDAYS е неповторима режисура на границата сред физическия спектакъл и цирка, комедията и магията, която съчетава цирковото изкуство и фигурното пързаляне в едно шоу на ледената сцена, особено основана на сцената на всяка зала. Шоуто е цялостна история с неповторими костюми, декори и видеопоредици, които ще ви разрешат да се потопите в магическата галактика на Джей Кей Роулинг по този начин, както в никакъв случай до момента.

През 9¾ платформа феновете ще се насочат на незабравимо странствуване из коридорите на Хогуортс, ще участват на мач по куидич, а по-късно дружно ще победят Тъмния стопанин и ще стигнат до празничния бал.

Изпълнителите на цирковото шоу впечатляват с акробатика, предизвикваща гравитация, съчетана с неповторими умения за фигурно пързаляне. А интерактивните резултати, впечатляващите образни резултати и светлинният дизайн очароват всеки фен.

Децата до 4 години в това число могат да участват гратис, гушнати в родителите си, т.е. на едно място с един билет могат да седнат 1 родител и 1 дете до 4 година включително

Шоуто се предлага за фенове от всички възрасти.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР