Звездите на Софийската опера и балет Марта Петкова и Никола

...
Звездите на Софийската опера и балет Марта Петкова и Никола
Коментари Харесай

Софийската опера и балет гостува  на Димитровград

Звездите на Софийската опера и балет Марта Петкова и Никола Хаджитанев гостуват през днешния ден на Димитровград. Прима-балерината и премиер-солистът ще покажат едни от най-открояващите си и превъзходни осъществявания от " Дон Кихот " и " Спящата хубавица ". Известната балетна двойка, танцувала на всички места по света, провокира заслужените овации и аплодисменти с невероятните си танцови превъплъщения.

В балетната церемония вечер,,Димитровград, моя сбъдната фантазия! " феновете ще видят хубав театър и танцовите осъществявания на възпитаниците на " Галаксико " с живописен началник Тихомир Митев.

Концертът е довечера от 20.30ч. на сцената на пл. " България " и е част от програмата за града.

Готвим се отдавна за тази среща с обичаната ни аудитория! Дадохме всичко от себе си, с цел да създадем един същински празник на балетното и танцовото изкуство! Очакваме ви! ", споделя Митев.

На сцената в Димитровград ще могат да се гледат и двамата невероятни артисти-балетисти - Ивайло Янев и Златомир Колев, които сбъднаха своята фантазия, тръгвайки от родния град и покориха подиуми у нас и в чужбина. Възпитаниците на " Галаксико " към този момент са професионални балетни-артисти в Държавна опера Стара Загора и Пловдив.

С доста подготовки и подготовка възпитаниците на Тихомир Митев се готвят за Празника на града, когато на 1 септември ще покажат напълно нов танцов репертоар.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР