Звездите на Манчестър Сити Ерлинг Хааланд и Кевин Де Бройне

...
Звездите на Манчестър Сити Ерлинг Хааланд и Кевин Де Бройне
Коментари Харесай

„Това е по замисъл, а не по късмет“: Новият главен изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед за стратегията зад требъл победата на бившия му клуб Сити

Звездите на Манчестър Сити Ерлинг Хааланд и Кевин Де Бройне са обект на злоба от всеки футболен клуб. Но Манчестър Юнайтед претърси своя локален противник за новия им изпълнителен шеф, с цел да върне славата на 20-кратния първенец на Англия.

Омар Беррада е изправен пред сложната задача да поведе Юнайтед в нова епоха след основания в Монако милиардер сър Сделката на Джим Ратклиф за 1,3 милиарда $ за закупуване на 25 % от клуба, което го прави съсобственик дружно с американското семейство Глейзър.

В извънредно изявление за Financial Times в кампуса на Etihad на City в Ноември предходната година Беррада, който напусна ролята си на основен футболен действен шеф в City Football Group и в този момент е в отпуск за градинарство, изложи правилата си на работа, които може да съдържат улики за неговия метод в Юнайтед.

Роденият в Париж изпълнителен шеф, който има марокански корени, сменя клуб, който предходната година реализира „ тройната “ – продобиване на титли за Шамп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР