Звездите на Лудогорец Якуб Пьотровски и Бърнард Текпетей са сред

...
Звездите на Лудогорец Якуб Пьотровски и Бърнард Текпетей са сред
Коментари Харесай

Звездно дуо на Лудогорец сред рекордьорите в груповата фаза на ЛК

Звездите на Лудогорец Якуб Пьотровски и Бърнард Текпетей са измежду водачите по разнообразни офанзивни индикатори в Лига на конференциите, регистрира „ Мач Телеграф “.

Полякът е на шесто място измежду всички играчи по отправени удари към вратата на противника със 17 шута, до момента в който Текпетей е на 12-о място с 15. Пьотровски се подвига до пета позиция по точни удари с помощта на осемте си удара, а Бърнард е 17-и с 6.

Само трима играчи са осъществили повече голове от Пьотровски, който е на четвърта позиция измежду реализаторите, макар че играе като халф. Попаденията на поляка са четири, а по пет имат Захави от Макаби ТА, Орбан от Гент и Нигрен от Нордселанд.

Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей е втори по асистеции с три броя. Пред него е само Фред от Фенербахче, който има четири.

Лудогорец е тимът, който е отправил най-вече удари към вратата на противника – 39. Толкова имат също по този начин два тима, които играха в една група – отстранилият Левски Айнтрахт Франкфурт и ПАОК. На пета позиция е отборът, осъществил най-вече попадения в груповата фаза – Нордселанд. Датчаните са отправили 37 точни удара. Астана пък е на другия полюс, като тимът е уцелили единствено 10 пъти вратата и има едвам четири попадения. Босненският Зрински е с 13 точни удара.

Лудогорец е на осма позиция измежду всички 32 участници по изпълнени корнери – 37. И по този индикатор Айнтрахт е номер 1 с 45 ъглови удара, а ПАОК е втори с 41.

Играчите на Лудогорец са получили 21 жълти картона, което ги подрежда на втора позиция измежду Чукарички с 23 жълти картона. 21 публични предизвестия имат и играчите на Лугано и Астана. С минимум картони пък са Абърдийн и АЗ Алкмаар – по 6- Три тима пък имат 3 червени картона в групите – Клаксвик, Чукарички и Бешикташ.

72 фалове са осъществени против Лудогорец в груповата фаза. „ Орлите “ са на 12-о място по този индикатор. Разградчани пък да направили 68 нарушавания, което ги подрежда на 16-а позиция. Играчите на Виктория Пилзен са номер 1 по този индикатор със 116.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР