Звездите на Левски Сонко Сундберг и Билал Бари пропускат дербито

...
Звездите на Левски Сонко Сундберг и Билал Бари пропускат дербито
Коментари Харесай

Саша Илич: Дербито с Левски оставя по-специални следи

Звездите на Левски Сонко Сундберг и Билал Бари пропущат дербито с ЦСКА от 11-ия кръг на Първа лига. Първото за сезона Вечно дерби ще се играе на следващия ден от 16:45 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.

Жереми Петри също е под въпрос за конфликта, а всички футболисти на „ алените “ са разполагаем на треньора Саша Илич.

Станимир Стоилов и Илич чакат мачът да е по-различен от финала за Купата, извоюван от Левски с 1:0 в средата на май месец.

„ ЦСКА е по-добре комплектован като тим и с по-голяма упоритост и по-изчистена тактика на игра като тактическа дисциплинираност. Има нов млад и упорит треньор с положителни резултати и това дава убеденост в тима на ЦСКА. Левски в никакъв случай не го е боязън от проваляне “, съобщи Стоилов.

„ Това дали ще е друг не зависи в този момент от треньора, а зависи най-много от играчите. И от това какъв брой надъхани и окуражени са. В такива борби се раждат някои герои. От една страна това са най-тежките мачове, само че от друга са най-лесни за конфигурация. В този момента най-важна е успеха. ЦСКА е тим, който не може да играе различен жанр с изключение на нападателно нападателно и резултатно. Специфичното на това дерби е, че се помни и оставя по-специални следи “, сподели Саша Илич пред камерата на Българска национална телевизия.

Цялото изявление с наставника на „ армейците “ вижте на следващия ден от 12:30 часа в предаването на Българска национална телевизия 1 „ Арена спорт “!

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР