„Звездите на бъдещето“ е нова поредица от документални филми, която

...
„Звездите на бъдещето“ е нова поредица от документални филми, която
Коментари Харесай

Нова поредица документални филми за пътя на българските спортни звезди към Олимпиадата в Париж стартира по b1b-box и TV1

„ Звездите на бъдещето “ е нова поредност от документални филми, която наблюдава подготовката на младите български спортисти с най-голям капацитет за злато в лятната олимпиада в Париж. Продукцията от 12 епизода започва на 30 януари от 10:00 часа в стратегиите на двете малките екрани – спортната b1b-box и политематичната TV1. Сериите са обединени под името “Звездите на бъдещето”. Епизодите ще бъдат предавани всяка последна неделя от месеца.

Филмовата поредност е част от самодейността на „ Булсатком “ за поддръжка на родния спорт. С качественото си видео наличие, планът има за цел да помогне за основаването на устойчива и работеща екосистема, която да изведе родния спорт от етап на оцеляване до стадий на сполучливо развиване. Пример за сходна смяна е и самият ефирен снабдител, който мина през сполучлива историческа и бизнес промяна.

„ Спортът като представление е източник на забавление и страсти, още от хилядолетия. Увеличавайки известността на нашите млади гении, сътворяваме развлекателен ефирен артикул. Целта е да увеличим поддръжката и още веднъж да предизвикаме интереса на българите към нашите спортни звезди, което пък ще съживи цялата екосистема “, показа генералния шеф на компанията Станислав Георгиев.

“Звездите на бъдещето” е трибуната на българския състезателен пулс. Поредицата, продуцирана от „ Съркъл Медия “, има претенцията да мине оттатък общоприетото биографично описване на истории на известни спортни персони у нас. Вместо това фокусът ще бъде разказването на орисите, премеждията и триумфите на бъдещи или одобрени към този момент спортни звезди, пречупен през привидно дребни, само че сериозно значими обстоятелства и събития, водещи ги до крайната цел.

„ Трудно мога да си показва по-голямо ентусиазъм в живота от тежкия път на тествания, водещ към крайния триумф. В България доста хора носят етикета „ звезда “, само че с каква стойност? Ние, дружно с колегата ни Булсатком, желаеме да покаже каква голяма стойност за цялото ни общество се крие в труда на страхотните български спортисти”, показа притежателят на „ Съркъл Медия “ Иван Петров.

Първият филм от поредицата носи името “138”. Той споделя за опита на колоездача Мартин Попов да усъвършенства върха за 1-часово каране на открит колодрум. Попов се изправя против достижението на Йордан Пенчев от 1980 година, подложен на Софийския колодрум. В края на лятото на 2021 година Мартин се пробва да усъвършенства времето на Пенчев на същата писта, макар влошилото се положение на трасето за последните над 40 години. Дали ще успее с това извънредно предизвикателство?

В идващите месеци поредицата ще показа историите на европейската шампионка за девойки в художествената гимнастика Стиляна Николова, бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Токио Евелина Николова, тенисистът Димитър Кузманов и други вдъхновяващи родни спортисти.

Гледайте премиерата на “138” на 30 януари, от 10:00 сутринта, единствено по малките екрани b1b-box и TV1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР