Звездите на Арсенал Месут Йозил и Сеад Колашинац бяха поставени

...
Звездите на Арсенал Месут Йозил и Сеад Колашинац бяха поставени
Коментари Харесай

Засада на пътя: Нападнаха Месут Йозил, съпругата му и друг негов колега от Арсенал

Звездите на Арсенал Месут Йозил и Сеад Колашинац бяха сложени в много неприятна обстановка, откакто колата, в която са се придвижвали, е била нападната в Лондон.
В обществената мрежа „ Туитър “ се популяризира 8-секундно видео, в което се вижда по какъв начин Колашинац обикаля към колата, в която той и Йозил са се придвижвали, като се пробва се да прогони нападателите. Германският национал Йозил обаче не се вижда на видеото, защото останал вътре.
 
An incident took place in London today where Arsenal's Mesut Ozil was the victim of an attempted car-jacking.

Footage appears to show Sead Kolasinac fighting off attackers.

Arsenal comment: ”We have been in contact with both players and they are fine. ”
— Goal (@goal)

Oказва се, че брачната половинка на Месут Йозил – Амине Гюлше , също е била в джипа на футболиста по време на офанзивата и опита за въоръжен обир, които претърпя немският плеймейкър на Арсенал през вчерашния ден. Според източник на ESPN една от аргументите Йозил да не напусне возилото по време на целия екшън била точно наличието на Гюлше . Той останал в колата за да отбрани своята обичана, в случай че някой от пристигналите на мотори нападатели успее да се вмъкне вътре.

 
От видеото, което към този момент изтече в общественото пространство, става видно, че Колашинац съумява да разколебае съществено маскираните нарушители, а по-късно се качва при Йозил, който потегля с висока скорост из улиците на британската столица . За към 5 минути нападателите преследват джипа, който идва пред „ Ликия ”, турски ресторант, който някогашният състезател на Реал Мадрид постоянно посещава. Служителите в заведението оказват помощ на футболиста дефинитивно да отблъсне офанзивата.
 
 Амине Гюлше Gulliver/Getty Images-->

От Арсенал потвърдиха случката и обявиха, че двамата им футболисти са добре след извънредно неприятните събития. Местната полиция твърди, че нарушителите са пробвали да оберат играча, въпреки в началото да имаше опасения, че може би става дума за опит за похищение.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР