Звездите на Англия Хари Кейн, Букайо Сака и Фил Фодън

...
Звездите на Англия Хари Кейн, Букайо Сака и Фил Фодън
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт си тръгна с три проблема, тъй като звездите на Англия бяха обявени за „недостатъчно добри“

Звездите на Англия Хари Кейн, Букайо Сака и Фил Фодън „ не бяха задоволително положителни “ при успеха им с 1-0 над Сърбия, с Тримата Лъвовете са „ малко уплашени “ от загуба на мача.

Това е мнението на някогашната звезда на Арсенал и Челси Уилям Галас, който чака „ доста по-добро “ показване от Англия, когато се изправят против Дания във втория си мач Груповият мач на Евро 2024 във Франкфурт.

Отразявайки представянето на Англия против Сърбия, Галас сподели на Prime Casino: „ Мисля, че Деклан Райс се открои против Сърбия. Райс евентуално беше най-хубавият състезател на Англия във връзка с цялостното му показване.

„ Това споделя всичко за представянето, когато най-хубавият ти състезател е отбранителен полузащитник против Сърбия. Фодън, Сака и Кейн мълчаха. Не бяха задоволително положителни – не направиха задоволително.

" Знам, че някои от огромните играчи на Англия идват в шампионата след дълъг сезон и може да бъде мъчно да оставиш своя отпечатък в първия мач на шампионата. Най-важното нещо е да спечелиш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР