Звездите и планетите, разположени в определени образи в момента на

...
Звездите и планетите, разположени в определени образи в момента на
Коментари Харесай

Силни и смели зодии, готови да правят наистина сериозни неща

Звездите и планетите, ситуирани в избрани облици сега на раждането на индивида, се отразяват в неговите външни и вътрешни данни. Астролозите са съставили рейтинг на мощните знаци на хороскопа, способни на всевъзможни достижения.
Най-силните дами
Овен
Овните имат качества, които ги вършат непобедими: твърдоглавие, неизменност, несломима неотстъпчивост. Момичетата вървят към задачата си, преодолявайки всевъзможни трудности, отказвайки се от доста преимущества, без да пестят старания. Ето за какво младите дами на Овен са сполучливи в бизнеса, съчетавайки елементарно бизнеса и щастливия фамилен живот.
Козирог
Отличителна линия на характера е постоянството. Дамите Козирози не знаят думата „ невероятно “. Ако дамите желаят нещо, ще копаят земята с копитата си, само че ще реализиран това, което желаят. Те са уверени в своите качества, знаят по какъв начин да сформират проект за деяние, разчитайки единствено на себе си и последователно да доближат върха.
Скорпион
Жените Скорпиони имат удивителна харизма, която употребяват без припадък на съвест. Дамите очароват близките и ги подчиняват на тяхната магнитна мощ, с помощта на това, реализират задачите си.
Най-силните мъже
Козирог
Тези господа знаят по какъв начин да поемат отговорност. На първо място, те имат близки хора, за които са способни на всичко. Неуспехите няма да могат да пречупят представителите на този знак. Козирозите са упорити, имат разумен разум, смъртоносна хватка  и невероятна продуктивност. Мотото им е топло сърце и леден разум.
Лъв
Лъвовете са горди, само че това качество е изцяло целесъобразно. Те са амбициозни. Целият им живот е нарисуван точка по точка и всеки миг от него е отдаден на потребна идея.
Скорпион
Мъжете Скорпиони са енергични и решителни, цялостни със сили и хрумвания. В най-отчайващите обстановки се отваря втори късмет и те вземат решение най-трудните въпроси.
На кого стихията дава мощ
Въздух и Водолей
Водолеят има стоманен темперамент, макар цялата лекост и мечтателност. Те не могат да бъдат спрени, когато се движат към мечтаната цел. Те не се опасяват от промени и конфликти в живота. Водолеите са оптимистични интелектуалци и гурута на връзката, те знаят по какъв начин да намерят невероятни решения и елементарно се измъкват от безизходицата.
Огън и Стрелец
Стрелците са отлични експерти в разнообразни сфери на живота и бизнеса, решителни и поредни в дейностите си. Въпреки че знакът е доста прочувствен, мъчно е да раздразните представителите му. Отлична характерност е оптимизмът и силата, с които те могат да заразят другите.
Земята и Девата
Това е благонадежден и стабилен зодиак. Девите са работливи, които знаят по какъв начин да пестят пари и знаят цената на парите, заради което постоянно са финансово постоянни. Те не са прекомерно издръжливи, само че осъзнават неналичието и ловко се приспособяват. Сред Девите има доста анализатори и същински експерти.
Вода и риба
Рибите са доста упорити и поради това си качество съумяват. Те не се опасяват от компликациите, а търпението им разрешава да изчакат мечтаните резултати. Символът е доста деятелен и знае по какъв начин да откри вярната мотивация. Сред Рибите има доста надарени креативен хора: артисти, художници, музиканти, писатели.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР