Звезделина от Игри на волята е една от топ мацките

...
Звезделина от Игри на волята е една от топ мацките
Коментари Харесай

Моден гаф на седмицата? Звезделина от "Игри на волята" с чехли, които не трябваше да показва

Звезделина от " Игри на волята " е една от топ мацките този сезон, които изумяват с поразителна мощ и същинска воля. А това значи единствено едно - тя бързо поляризира мненията към себе си и както е фаворитка на едни, по този начин е и бодил в очите на не по-малко хора.

Миналата седмица Звезди беше една от най-обсъжданата участничка в Игрите, а хейтът, който я заля онлайн, беше в действителност героичен. Най-хубавото в цялата сутиация? На нея въобще не ѝ пукаше!

Виж още: Атанас Колев харесва това: Лидия сподели котето любовно, предизвика греховни мисли 

За разлика от някои участници, които влязоха в пояснителен режим (да, Чакалов, теб гледаме), Звезделина не сподели, че се е трогнала от нищо. Дори от мненията по външния ѝ тип, които са запазена марка на хората, които нямат други причини.

Тази седмица обаче Звезделина съумя да притегли вниманието ни с друго - с домакински аксесоар, който ни е мъчно да назовем фешън. Ето с какви чехли се разхожда вкъщи риалити звездата:

 https://www.instagram.com/zvezdigeorgieva1/

Не знаем, може би във Варна тематично се носят такива чехли, само че несъмнено ни е мъчно да намерим думи за избора. Е, значимото е, че са ѝ комфортни. Кои сме ние да съдим?

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР