Звезделина от Игри на волята 4 не изпъква особено във

...
Звезделина от Игри на волята 4 не изпъква особено във
Коментари Харесай

Смут в Игри на волята: Вижте как Звезделина си играе с мъж...

Звезделина от " Игри на волята 4 " не изпъква изключително във формата, само че пък в обществените мрежи е огромен шлагер, изключително измежду мъжете. 

Тя натрупа хиляди почитатели в Инстаграм, откакто стана част от приключенското шоу. Изглежда, че Звезди се любува на известността си, а интензивността ѝ в обществената мрежа потвърждава това. 

Супер фит мацката постоянно поства сторита и нови фотоси, само че една от последните ѝ фотографии подпали мъжката половина от почитателите ѝ.

Става въпрос за фотото, на което мацката театралничи в спортно долни дрехи, само че не то предизвика мъжете, а нейното неповторимо тяло. " Перфектна си ", " Добро Утро! Такава утринна красива панорама! Прекрасна сте! ", " Изключително сексапилна жена сте ", гласят дребна част от комплиментите към Звезди.

Подобни фотоси обаче не са необичайност в профила на Звезделина, която и преди известността си има секси фрагменти. На някои от фотосесиите Звезделина е съвсем гола, прикривайки леко прелестите си.

Иначе Звезделина е постоянно обект на хейт мнения и рецензии, само че освен в нета от консуматори. Към нея се насочат много остри думи и от страна на някои от участниците в " Игри на волята 4 ". Чакалов даже бе един от участниците, които разясниха външния тип на силиконката, само че тя се въздържа от коментар и не влезе в спор с него, написа show.blitz.bg.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР