Звездата Захари Бахаров отложи две представления, тръшнат от сезонен грип.

...
Звездата Захари Бахаров отложи две представления, тръшнат от сезонен грип.
Коментари Харесай

Болен ли е Захари Бахаров, или се крие?

Звездата Захари Бахаров отсрочи две представления, тръшнат от сезонен грип. Под въпрос е и идната му изява в спектакъла " Чамкория " в Пловдив. Захари обяснил пред екипа, с който работи по продукцията, че не се усеща добре и е безусловно невероятно да излезе на сцената. 

Участието на Захари в сериала " Войната на буквите " се оказа една от най-коментираните тематики през седмицата и недоброжелатели настояват, че рецензията по адрес на лентата може да е предиздвикала дългуча да се скрие.

Самият Бахаров споделя, че е бил квалифициран за офанзиви към продукцията по романа на Людмила Филипова. " Очаквах и съм квалифициран за рецензиите от всевъзможни експерти по история. Цялото премеждие си беше рисковано и на ръба на неуспеха. Аз споделих на Теодора Духовникова, че би трябвало да се впуснем в това предизвикателство, тъй като по кое време другояче ще имаме опция да играем сходни функции. Не скърбя и мога да кажа, че който е очаквал някаква историческа пунктуалност, този сериал по-скоро не е за тях ", разяснява Захари старта на сериала по Българска национална телевизия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР