Звездата в световния тенис е получил разрешение да влезе на

...
Звездата в световния тенис е получил разрешение да влезе на
Коментари Харесай

Бомбастична новина от адвокатите на Джокович, случаят се заплита

Звездата в международния тенис е получил позволение да влезе на територията на Австралия без ваксина, защото през месец декември 2021 година е преболедувал Ковид-19!
Новината бе оповестена от юристите на сърбина, откакто той бе арестуван на летището в Мелбърн преди дни, а визата му бе анулирана. В момента Жокера се намира в имиграционен център и изчаква правосъдното решение ( ).
Неговият случай провокира вълна от неодобрение в Австралия и по целия свят, откакто бе декларирал от дълго време, че е срещу имунизацията, само че въпреки всичко получи здравно изключение да взе участие в шампионата.
В правосъдните документи, оповестени в събота (8.01.), юристите на Джокович настояват, че на играча е предоставена краткотрайна виза за влизане в страната и му е предоставено " здравно освобождение от имунизация против Covid " от Tennis Australia заради скорошната му зараза.
Посочва се още, че в документа му за освобождение е записано, че 14 дни след позитивна проба, дадена на 16 декември, играчът " не е имал температура или респираторни признаци на Covid-19 ".
Новината несъмнено е изненадваща, защото до момента нямаше предварителни известия за негово заразяване и боледуване. Важно е да се означи, че през лятото на 2020 година Ноле един път към този момент бе прекарал Ковид-19!
Освобождаването на Джокович е било разрешено от две самостоятелни медицински групи, проведени от Tennis Australia - органът, който управлява събитието, и щата Виктория.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР