Звездата в професионалния бокс Кубрат Пулев отвори нов ресторант в

...
Звездата в професионалния бокс Кубрат Пулев отвори нов ресторант в
Коментари Харесай

Кубрат отвори ресторант без Андреа

Звездата в професионалния бокс Кубрат Пулев отвори нов ресторант в столичния квартал "Лозенец ". Кубрат и брат му Тервел имат към този момент опит в кулинарния отрасъл, като от няколко години стопанисват различен ресторант - на входа на Южния парк. Сред гостите на звездното празненство бе Христо Сираков, прочут като Ицо Стоте манекенки, Мис България Маги Вълчанова, която неотдавна се опитва да готви несполучливо в „ Черешката на тортата” и певицата Есил Дюран. Тя не устоя и сграбчва бъркалката за яйца, с цел да покаже какво може в кухнята.



От купона липсваше приятелката на Кубрат Андреа. Отсъствието й стана още по-забележимо на фона на фамилията на Тервел, което драговолно позираше пред камерите, а след това седна да опита и храната. Както Hotnews.bg писа, певицата бе на отмора, само че към този момент е в София, тъй като през днешния ден има присъединяване. Преди няколко месеца Българска национална телевизия заяви, че заведението на двамата братя има проблеми поради недоволството на жителите в „ Лозенец”.



Имотът, в който се намира е църковен. Църквата "Преображение Господне " е предоставила на вложител правото на градеж за 15 години, разкри следствието на Българска национална телевизия.
Напомняме, че Тервел и Кубрат отвориха първия си ресторант преди две години, като ръководството бе поверено на Тервел поради огромната претовареност на Кобрата. Той предлага арабска кухня, а в него постоянно пеят фолкпевци, като последното оповестено присъединяване е това на Кондьо.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР