Звездата в женския ни кикбокс и муай тай Теодора Кирилова

...
Звездата в женския ни кикбокс и муай тай Теодора Кирилова
Коментари Харесай

Теодора Кирилова: SENSHI събира само класни бойци от цял свят

Звездата в женския ни кикбокс и муай тай Теодора Кирилова се изрече ласкаво за веригата бойни галавечери SENSHI. Световната и европейска шампионка по муай тай за 2019 даде любопитно изявление за уеб страницата " truestory.bg ".

Теодора, през октомври 2019 година за следващ път потвърди своите качества, когато завоюва историческия първи женски мач в SENSHI по разпоредбите на кикбокс, жанр К-1 в категория до 55 кг. и завоюва златото. Разкажи ни повече за надпреварата?

- Какво като цяло е значимо за теб в една борба и какви мисли и усеща минават през теб, когато се изправиш против съперника си?

- Като цяло са доста значимите съставни елементи за една борба, които се построяват с времето и опита, само че за мен най-важно е да съм спокойна и съсредоточена преди мача.
 Световният първенец по муай тай Християн Корунчев излиза за победа на SENSHI 5
Световният първенец по муай тай Християн Корунчев излиза за победа на SENSHI 5

Точно година след дебюта си в интернационалната верига, Корунчев се завръща във Варна

Освен по муай тай, ти имаш триумфи и по кикбокс, в този спорт си и балкански първенец. В коя от двете дисциплини се чувстваш по-уверена и свободна?

- Определено в муай тай се усещам по-уверена, само че изключение прави и професионалният устав по кикбокс в жанр К1, тъй като там той е много по-освободен от аматьорския.

Вече имаш и няколко професионални мача зад тила си. С какво се разграничават те от аматьорските шампионати?

- Различават се в доста неща: времетраене, по някой път и в брой рундове, в тактическата подготовка, в метода, по който се смъкват килограмите и най-много в заобикалящата конюнктура.

Цялото изявление четете ТУК !
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР