Звездата в баскетбола Александър Везенков остави тук гаджето си и

...
Звездата в баскетбола Александър Везенков остави тук гаджето си и
Коментари Харесай

Везенков тръгна за НБА без гаджето

Звездата в баскетбола Александър Везенков остави тук гаджето си и отпътува за Съединени американски щати като ерген. В идните дни най-хубавият баскетболист освен в България, само че и в Европа ще започва подготовка за новия сезон в НБА. Той ще играе в Сакраменто Кингс.

На летището той бе изпратен от татко си Александър Везенков – старши, само че любопитното е, че обичаната му Никол Елефтериаду я нямаше там. Гъркинята е състезателка по водна топка и наподобява, че няма да се мести в Калифорния при родния баскетболист. Тя ще продължи сполучливата си кариера в Олимпиакос. Именно там и стартира любовната връзка сред двамата – в Атина, а за връзката им се разбра едвам при започване на 2023-та година

 

Няма и година от връзката им, наподобява, че пътищата на 2-мата се разделят поради спорта, само че все пак остават дружно. Едва допреди няколко дни двамата се любуваха на лятната си отмора на гръцкия остров Закинтос. Малко преди този момент Никол пристигна в България за 28-мия рожден ден на Везенков, а тогава се срещна и с родата му.

Техни близки се чудят докога ще продължи любовта им от разстояние.

Везенков няма да има време да се прибере тук, откакто стартира сезона в НБА, даже и около новогодишните празници. Разстоянието е към 11 хиляди километра, а часовата разлика – 10 часа, което ще затрудни даже поддържане на видео връзка посред им.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Александър Везенков НБА NBA Сакраменто Кингс Никол Елефтериаду олимпиакос Закинтос баскетбол
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР