Звездата Уентуърт Милър няма никакво желание да се снима в

...
Звездата Уентуърт Милър няма никакво желание да се снима в
Коментари Харесай

Край на Бягство от затвора, главен герой напусна

Звездата Уентуърт Милър няма никакво предпочитание да се снима в нов сезон на " Бягство от пандиза ", с който стана прочут преди 15 години.

48-годишният артист разгласява два поста в своя Инстаграм профил, в които афишира, че публично се е отдръпнал от ролята на Майкъл Скофийлд в сериала " Бягство от пандиза ", защото не желае към този момент да извършва функции на хетеросексуални мъже, написа сп. People.

Милър публично разкри, че е гей през 2013 година А в този момент съобщи:

" Не искам да играя хетеросексуални функции повече. Техните истории са разказани и преразказани. Така че няма повече Майкъл (Скофийлд). Ако сте почитатели на сериала, които чакат нов сезон, знам, че сте разочаровани, само че това е.

Ако пък сте ядосани и сте се влюбили в фиктивен хетеросексуален мъж, изигран от гей... това си е ваша работа ", споделя Уентуърт. В идващ пост той разяснява реакциите, които е получил и разяснява, че снимането на " Бягство от пандиза " е било извънредно мъчно за него, защото е трябвало да потисне гей природата си и да се прави на мъжага както на екрана, по този начин и в действителния си живот. Милър също по този начин споделя, че не мисли, че гей артисти би трябвало да играят единствено гей функции, нито пък хетеросексуални -само хетеросексуални, само че той към този момент не желае да бъде подобен, какъвто не е на екрана.

Актьорът Доминик Пърсел, който играе ролята на брата на Майкъл в сериала, споделя:

" Беше занимателно, приятелю! Напълно разбирам и поддържам решението ти. Радвам се, че си го взел поради своята истина и поради своето здраве! "

Актрисата Сара Уейн Келис, която играеше ролята на доктор Сара Танкреди - половинката на Майкъл Скофийлд във кино лентата, също показа своя коментар за думите на Милър.

" С дълбока признателност за всичко, което сме създали дружно и с дълбока обич, изцяло поддържам избора ти ", са думите на Сара, съпроводени със фотография на двамата артисти.

" Бягство от пандиза " се излъчва за първи път през 2015 година Има пет сезона и пълнометражен филм от 2009 година със заглавието " The Final Break ". Историята споделя за млад мъж - Майкъл Скофийлд, в чиято роля е Уентуърт Милър, който влиза в пандиза, с цел да помогне на брат си (Доминик Пърсел) да избяга. Героят на Пърсел - Линкълн Бъроуз е попаднал там и е наказан на гибел за закононарушение, което не е направил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР