Звездата разкри във вторник, че причината феновете да я виждат

...
Звездата разкри във вторник, че причината феновете да я виждат
Коментари Харесай

Премахнаха тумор от лицето на Клоуи Кардашиян

Звездата разкри във вторник, че повода почитателите да я виждат с превръзки на лицето е, че неотдавна й бил отхвърлен израстък. 38-годишната Клоуи показа новината в поредност от изявления в своята история в Instagram, споделяйки близки фотоси на кожата си.
Прочетете още
" Видях, че някои от вас се чудеха за какво нося такава през последните няколко седмици ", написа тя. " След като забелязах дребна издутина на лицето си, допуснах, че е нещо нищожно, само че въпреки всичко взех решение да му направя биопсия 7 месеца откакто разбрах, че не помръдва ".

Кардашиян добави, че е получила две биопсии от разнообразни лекари, които считат, че подутината е " необикновено рядка " за човек на нейната възраст.

" Няколко дни по-късно ми споделиха, че би трябвало неотложно да се подложа на интервенция за премахване на израстък от лицето ми ", продължава обявата й. " Обадих се не на различен, а на доктор Гарт Фишър, безценен другар на фамилията ми и един от най-хубавите хирурзи в Бевърли Хилс, за който знаех, че ще се погрижи допустимо най-добре за лицето ми.

Благодарна съм му, в този момент съм в развой на излекуване. И по този начин, ще продължите да виждате превръзките ми и когато съм разрешено, евентуално ще видите белег (и хлътналост на бузата ми от премахването на тумора) ", споделя още тя.

Тя означи, че единствената причина, заради която споделя историята си, е като увещание към останалите да вървят на чести прегледи, разказвайки и предходния си боязън за здравето, когато лекарите откриха ракова бенка на гърба й.

" На 19 години имах меланом на гърба си и го отстраниха с интервенция. Явно съм предразположена към меланоми. Дори тези, които не са, би трябвало да се ревизират на избран интервал ", прикани Кардашиян.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР