Звездата от Трансформърс Шая Лебьоф направи големи разкрития относно връзките

...
Звездата от Трансформърс Шая Лебьоф направи големи разкрития относно връзките
Коментари Харесай

Шая Лебьоф с шокиращо разкритие: Нараних много жени в живота си

Звездата от " Трансформърс " Шая Лебьоф направи огромни разкрития по отношение на връзките си. През 2020 година артистът беше съден от някогашната си другарка, музикантката FKA Twigs, която го упрекна в полов тормоз. В избухливо изявление за подкаста на Джон Бернтал „ Real Ones “ Шая разкри доста провинения.

Шая Лебьоф разкри елементи по отношение на връзките си. През 2020 година артистът беше съден от някогашната си половинка, певицата FKA Twigs. Тя го упрекна в полов тормоз. Лебьоф отхвърли обвиняванията, а датата на правосъдния развой е планувана за 17 април 2023 година.

В избухливо изявление за подкаста на Джон Бернтал „ Real Ones “ обаче Шая разкри доста свои неточности.

 Добави изложение

Лебьоф съобщи, че има " дълъг лист от хора, на които би трябвало да се реваншира ", като призна, че е " изневерявал на всяка жена, с която е бил ".

Без да посочва категорично името на FKA Twigs, чието същинско име е Талия Барнет, артистът съобщи:

" Нараних една жена. И нараних доста други дами преди тази жена. Бях егоистично, егоцентрично, непочтено, неразумно, плахо човешко създание. И ще съм им задължен до края на живота си ".

 Добави изложение

Размишлявайки върху предишното си и гледайки напред към бъдещето си, звездата съобщи, че желае да бъде " потребен ".

Той сподели: " Когато се замисля в какво се трансформира животът ми и какво е в този момент, каква е задачата ми в този момент... Трябва да бъда потребен “.

В момента Шая Лебьов е женен за актрисата Миа Гот , с която в предишното също бяха двойка. Двамата даже са родители на 5-месечна щерка на име Изабел.

 Добави изложение

 

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР