Звездата от Това сме ние Криси Метц и приятелят й

...
Звездата от Това сме ние Криси Метц и приятелят й
Коментари Харесай

Криси Мец, звездата от „Това сме ние“, и Брадли Колинс се разделиха

Звездата от " Това сме ние " Криси Метц и приятелят й Брадли Колинс, с който са близки повече от три години, се разделят.

Двойката показа новината посредством общ пост в Instagram.

„ След три години и половина дружно, взехме решение да прекратим сантименталната си връзка по другарски метод. Въпреки че продължаваме да се обичаме доста, имаме вяра, че това е най-хубавият път и за двама ни “, се споделя в обявата. „ Все още имаме книги за писане, песни за пеене и особено другарство, което да ни държи в живота един на различен вечно. “

През 2021 година Мец разкри в „ Днес “, че са се срещнали по време на разгара на пандемията посредством приложението за запознанства Bumble, макар че са пътували в сходни кръгове.

„ Беше доста ненадейно. Смешно е, тъй като познаваме едни и същи хора. Имаме едни и същи другари и сме били в едни и същи стаи преди, само че в никакъв случай не сме се свързвали, тъй че беше забавно “, сподели тогава Мец. „ Наистина имахме късмет да се опознаем, тъй като не можеш да започнеш да се галиш прекомерно рано, когато си на среща от обществено разстояние. Полезно е, момчета. Опознайте индивида, с който излизате. ”

Те са съавтори на детска книга, озаглавена „ Когато приказвам с Бог, приказвам за теб “, която беше издадена по-рано тази година.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР