Звездата от Strictly Come Dancing Шафран Баркър се раздели с

...
Звездата от Strictly Come Dancing Шафран Баркър се раздели с
Коментари Харесай

Звездата от Strictly Come Dancing се раздели с партньора си от четири месеца, след като получи почит към татуировката

Звездата от Strictly Come Dancing Шафран Баркър се раздели с колегата си от четири месеца - седмици откакто получи татуировка, отдадена на тях.

Смята се, че Сафран и нейният другар Луис Рийс-Замит към този момент не са дружно, макар че са дружно единствено от няколко месеца. Двамата се появиха дружно за първи път в края на предходната година и от този момент изглеждаха влюбени.

Но наподобява, че почитателите с орлови очи са забелязали, че към този момент не се следват един различен в обществените медии - което провокира клюки за разлъка. Не единствено това, само че почитателите на YouTube звездата видяха, че тя е изтрила фотография на новата си татуировка, която беше с буквите на Луис в профил на ръката й.

Сафран също хареса коментар на почитател, който загатва, че уелският ръгбист й беше изневерил, само че Луис към момента не е коментирал изказванията. Един коментар гласеше „ Леопардът в никакъв случай не трансформира петната си. Надяваме се, че и всички останали ще схванат “, на което Сафран отговори с обич.

Сафран и Луис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР