Звездата от Strictly Come Dancing Кристина Риханоф предизвика безпокойство сред

...
Звездата от Strictly Come Dancing Кристина Риханоф предизвика безпокойство сред
Коментари Харесай

Робин Уиндзор изпитваше „непоносима болка“, казва Кристина Риханоф от Strictly Come Dancing в тревожна публикация

Звездата от Strictly Come Dancing Кристина Риханоф провокира безпокойствие измежду почитателите с тревожна обява за здравето на Робин Уиндзор.

The Strictly professional отдаде респект на своя другар и танцов сътрудник Робин след гибелта му на 44-годишна възраст. В дълъг пост тя приказва за „ болката и опустошението “, които е изпитала след гибелта му, и призна, че той „ се бори повече и повече " в навечерието на гибелта му, цитирайки " неустойчивост на работата " и " мъчителна болежка в гърба ".

В сърцераздирателна респект в Instagram тя написа: " Няма думи, които да изразят болката и опустошаване. Робин не беше единствено мой танцов сътрудник, той беше другар и дружно споделяхме безкрайни прекарвания от най-важните моменти в кариерата ни до удара на Rockbottom на отменяне.

„ Когато си партнирах с него в Strictly I was изумен от неговата добрина, безгрижна персона и невероятна преданост. Той беше до мен през доста тежки моменти по време на Strictly, за което съм надълбоко признателен, тъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР