Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Даудън се върна към

...
Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Даудън се върна към
Коментари Харесай

Ейми Даудън танцува за първи път след лечение на рак, когато беше обявена нова телевизионна роля в Lorraine

Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Даудън се върна към това, което прави най-добре, до момента в който танцува за първи път след борбата си с рака.

Телевизионната фаворитка се върна на сцената и сподели придвижванията си на сцената на шоуто Mamma Mia в Уест Енд. Тя беше поканена зад кулисите на постановката в Novello Theatre от хитовото шоу на ITV Lorraine в ролята си на техния нов странствуващ кореспондент. И тя се възползва от опцията да покаже придвижванията си за първи път, откогато работата й в Strictly беше съкратена поради диагнозата й рак.

Тя споделя, преди да излезе на сцената: „ Просто ме сърби да се кача на тази сцена и да направя няколко танцувални придвижвания. “ След това тя се свързва с хореографа на шоуто, който я учи на придвижванията на Dancing Queen на ABBA, преди да извърши съвършена рутина по време на подготовка.

Източник сподели: „ Беше страховит миг, когато Ейми стана да танцува... и тя явно взриви всички с това какъв брой е добра. Това беше толкоз дълго пътешестване за не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР