Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Даудън разкри, че няма

...
Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Даудън разкри, че няма
Коментари Харесай

Ейми Даудън от Strictly Come Dancing на BBC споделя невероятна актуална информация за рака след пребиваване в болница

Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Даудън разкри, че „ няма доказателства за заболяването “, като показа възхитителна настояща информация за здравето след лекуването си от рак.

33-годишната професионална танцьорка беше откарана по неотложност в болница предходната седмица, защото фамилията й остана до нея в сложния миг. Тя получи грижи в респираторното поделение, а брачният партньор й Бен „ прекара часове до леглото й “, до момента в който тя спеше. Ейми влезе в своя Instagram след престоя си в болничното заведение и разкри, че „ се усеща доста по-добре в този момент “.

Ейми беше открита за диагнозата си рак на гърдата и преди този момент е обсъждала по какъв начин е разкрила бучка в гърдите си един ден преди медения си месец със брачна половинка си Бен. Тя претърпя мастектомия, откакто й беше казано, че има рак на гърдата през май 2023 година, а по-късно лекарите й споделиха, че има второстепенен рак.

Тя споделя историята си, в това число страничните резултати от химиотерапията и персоналните си проекти, на обществени медии и неотдавна отиде на страни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР