Звездата от Strictly Come Dancing Ели Лийч се завърна в

...
Звездата от Strictly Come Dancing Ели Лийч се завърна в
Коментари Харесай

Победителката от BBC Strictly Come Dancing Ели Лийч наруши мълчание след раздялата с Боби Брейзиър

Звездата от Strictly Come Dancing Ели Лийч се завърна в обществените медии след известия, че се е разделила с приятеля си Боби Брейзиър.

Младата Твърди се, че двойката е прекратила късата си романтика след края на турнето Strictly. Двойката накара почитателите да гадаят със сладките обществени прояви на любов и уютни нощни срещи. Въпреки това, почитателите на сериала ще бъдат изкормени да чуят, че двамата артисти са отсрочили време на връзката си, до момента в който се борят да създадат романса на дълги дистанции сполучлив. самоуверено лице, когато тя се върна в обществените медии в петък вечер, с цел да покаже поддръжката си за друга от сътрудниците си. Този път Ели посегна към някогашната си звезда от Coronation Street Колсън Смит. Колсън стигна до финала на Celebrity Big Brother в петък вечер, като Ели беше един от милионите фенове, които гледаха вкъщи, с цел да видят резултата.

Ели, 20, която изигра Фей Уиндас в сапунената стратегия на ITV, отиде в Instagram, с цел да изрази мислите си за Колсън - който играе р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР