Звездата от Strictly Come Dancing Ели Лийч се развълнува, докато

...
Звездата от Strictly Come Dancing Ели Лийч се развълнува, докато
Коментари Харесай

Ели Лийч в сълзи, докато се събира отново с Вито Копола преди „изявлението“ за феновете на Strictly

Звездата от Strictly Come Dancing Ели Лийч се развълнува, до момента в който отдаваше респект на своя танцов сътрудник Вито Копола.

Двамата, които вземат участие в турнето онлайн, зарадваха феновете, когато бяха оповестени за спечелили в тазгодишното съревнование, побеждавайки Лейтън Уилямс и Никита Кузмин и Даян Бусуел и Боби Брейзиър. И в този момент звездата от Coronation Street Ели се появи в акаунта на iPlayer в Instagram, с цел да приказва за това по какъв начин Вито „ промени живота й “.

Тя сподели: „ Той промени живота ми “, до момента в който плачеше. " Не мисля, че тези думи в действителност могат да опишат какъв брой доста значи той за мен. " Ели разгласява наново късия клип в своите истории в Instagram и шеговито тагна Вито да каже: „ Не казвай, че не ти върша комплимент “, като в същото време добави емотикони с завъртане на очи.

Той също разгласява наново нейната история и надпис то: " Сърцето ми се топи. " Сладкият клип се появи преди Ели да разкрие, че тя и Вито възнамеряват да създадат Instagram Live в 19:00 часа в петък, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР