Звездата от Спасители на плажа“ Памела Андерсън, считана за един

...
Звездата от Спасители на плажа“ Памела Андерсън, считана за един
Коментари Харесай

Памела Андерсън разкри с кого е прекарала най-страстната нощ в живота си

Звездата от „ Спасители на плажа “ Памела Андерсън, считана за един от най-големите секс знаци за времето си, разкри с кой мъж е изкарала най-запомнящата се и буйна нощ в живота си. За изненада на мнозина се оказа, че става дума за мъж на 80-годишна възраст.

Андерсън направи това признание в автобиографията си, допълвайки, че до ден-днешен носи със себе си страстите от загатна. По думите ѝ той я водел „ малко по малко “, откакто изкарали цялата нощ в танци.

Незабравимата нощ, за която Памела Андерсън приказва, се случила в Буенос Айрес, когато тя била на към 20 години.

„ Беше едно от най-сантименталните преживявания, които в миналото съм изпитвала. Този човек ме промени и в никакъв случай няма да го не помни “, написа в своите записки Андерсън.

Тя добавя, че нежните му докосвания са я оставили „ без мирис “, което може да стори единствено един „ същински мъж “.

Памела Андерсън има шест брака с петима разнообразни мъже (с единия от тях се развежда и по-късно още веднъж минават под венчилото), а половият ѝ живот е бил тематика на доста таблоидни вестници и списания през 90-те години и началото на новия век, отбелязва „ Дейли остарял “.

Холивудската звезда беше на посещаване в България през 2012 година, когато влезе за малко като участник в риалити формата VIP Brother.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР